Recepty > kuře > chleby obložené masem z pečeného krocana s mandlemi
Potřebné suroviny:
8 krajíčků bílého chleba, 80 g másla, 300-400 g vykostěného, upečeného masa z krocana, 50 g mandlí, 1 lžička oleje
Postup přípravy:
Krajíčky nebo plátky bílého chleba potřeme máslem, pak je poklademe studeným, tence nakrájeným masem z krocana a nakonec ještě posypeme mandlemi. Mandle musíme nejdříve spařit v horké vodě, pak sloupnout, nakonec je necháme chvíli ve studené vodě, aby se snadněji rozpůlily. Vysušíme je a teprve potom je za stálého míchání na pánvi s malým množstvím oleje opékáme.
Další jídla:
Drůbeží srdce podáváme s bramborovou kaší.
Husí játra jako minutka s rýží.
Husí polévka kaldoun s pažitkou.
Krůtí stehna na víně podáváme s rýží.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Hermelínová pomazánka se salámem a vejci.
Marinované kuře s bramborem.
Bramborová pomazánka na chlebíčky s kořením.
Drůbeží salát s ananasem podusíme.
Pečená kachna s jablky a dušeným zelím.
Nádivka do kuřete kterou poté upečeme.
Kuřecí játrová paštika zabalená do alobalu.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Pečený krocan recept
Recept na přípravu jídla chleby obložené masem z pečeného krocana s mandlemi přináší na talíř svoji chuť.