Recepty

Recepty > moučníky a dezerty > bramborový chléb se směsí z domácí pekárny

Bramborový chléb se směsí z domácí pekárny

Suroviny potřebné pro přípravu:

300 ml vlažného mléka, 3 lžíce oleje, 1 lžíce octa, 2 lžičky soli, 2 lžičky kmínu, 100g najemno strouhaných vařených brambor, 200g směsi - žlutá (slunečnicový), 250g žitné chlebové mouky, 100g hladké mouky, 1/4 lžičky cukru, 1 lžička sušeného droždí

Recept na přípravu:

Jak jsou suroviny napsány, tak je postupně vkládáme do formy pekárny. Pečeno - program základní, kůrka tmavá, velikost 900g.

Další recepty:
Chléb z kvásku necháme 4-5 hodin kynout.
Borůvkový koláč s drobenkou pečeme cca 45 minut.
Hrníčková cuketová buchta s vejci.
Sušenky z kukuřičných lupínků pečeme při 180°C asi 10 minut.
Ovocný koláč s tvarohem pečeme asi 30 minut.
Italský chléb focaccia položíme na pečícím papírem vyložený plech.
Těsto na štrůdl necháme v chladnu odpočinou.
Kynutý borůvkový koláč s drobenkou připravenou z mouky, másla a cukru.
Čokoládový dort necháme ztuhnout v lednici.
Ovesné kuličky necháme v chladu ztuhnout.
Hraběnčiny řezy s jablky pečeme po dobu 25-30 minut.
Kachna na medu s broskvemi.
Sušenky z ovesných vloček bez cukru pečeme dozlatova při střední teplotě.
Žitný chléb z kvásku

Recepty
Motto

Bramborový chléb se směsí z domácí pekárny vykouzlí v ústech lahodnou chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.