Recepty > polévky > bramboračka
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
6 brambor, olej, cibule, kousek párku, mrkev, petržel, kmín, mletá paprika, majoránka, jíška, 3 stroužky česneku
Recept na přípravu:
Na rozehřátém oleji zpěníme nadrobno pokrájenou cibuli a na kousky nakrájený párek, poté přidáme nadrobno nakrájenou zeleninu, zasypeme kmínem, mletou paprikou, trochou majoránky, zalijeme vodou, přidáme na kostky nakrájené brambory, sůl a vaříme. Když brambory změknou, zahustíme bramboračku jíškou, ochutíme rozetřeným česnekem a dovaříme.
Další recepty:
Domácí nudle do polévky podle tradiční receptury.
Hovězí vývar se zeleninou z hovězích žeber.
Slepičí polévka s játrovými knedlíčky z drůbežích jater.
Žampionový krém - nadrobno nakrájíme cibuli...
Játrové knedlíčky do polévky zaváříme v polévce.
Polévka z kuřecích krků - krky vložíme do hrnce...
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky - hovězí maso zalijeme vodou...
Babiččina bramboračka s houbami recept.
Polévka z rybích hlav - rybí hlavy vložíme do vody...
Domácí klobásy z vepřové plece.
Ochutnejte recept bramboračka.