Recepty > polévky > boršč z hovězího masa
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
600 g hovězího masa, 30 g oleje, 200 g kořenové zeleniny, 150 g kysaného zelí, 100 g sterilované červené řepy, 1 cibule, 7 rajčat, 2 větší brambory, 125 ml kysané smetany, sůl
Recept na přípravu:
Maso uvaříme v osolené vodě a měkké maso vyjmeme. Mezitím na rozehřátém oleji osmažíme na nudličky nakrájenou kořenou zeleninu a nadrobno nakrájenou cibuli. Zeleninu přidáme společně se zelím a nakrájenými brambory do vývaru z masa. Ke konci vaření přidáme červenou řepu, povaříme a přidáme šťávu z uvařených rajčat. Uvařené maso pokrájíme a vrátíme zpět do polévky. Podáváme se smetanou umístěnou zvlášť v misce na stole.
Další recepty:
Cuketová polévka se sýrem který vaříme, až se zcela roztaví.
Ruský boršč do kterého přidáme lžíci zakysané smetany.
Květákové placičky se sýrem zprudka usmažime.
Červený boršč ze tří druhů masa.
Mexická fazolová polévka vaříme do úplného změknutí masa.
Bramborová česnečka se střídkou.
Boršč bez zelí necháme krátce projít varem a dochutíme.
Bramborová buchta pečená ve vyhřáté troubě.
Fazolačka z červených fazolí do které přilijeme smetanu.
Bramborová polévka se sýrem kterou podáváme ihned po dovaření.
Polévka z hovězího masa se zavářkou.
Boršč s klobásou
Ochutnejte recept boršč z hovězího masa.