Recepty > kuře > bleskový guláš
Potřebné suroviny:
400 g masa na minutku, 1 plechovka fazolí, 1 velkou cibule, 2 stroužky česneku, pepř, gulášovou kostku, majoránku, sůl, olej, kečup
Postup přípravy:
Na nudličky nakrájené maso osolíme a opepříme a zprudka opečeme na tuku. Když je opečené, přidáme cibuli, poté česnek, gulášovou kostku a zalijeme konzervou fazolí. Přidáme kečup a vše krátce zadusíme. Na konec přidáme majoránku.
Další jídla:
Maďarský kuřecí perkelt podáváme s noky.
Krůtí plátky na smetaně podáváme s rýží.
Pečený bažant na slanině podáváme s knedlíky a červeným zelím.
Pikantní kuřecí guláš podáváme s vhodnou přílohou.
Kuře pečené v alobalu asi hodinu.
Krůtí tokáň podáváme s těstovinami.
Pečená krůtí stehna pečeme cca 2 hodiny.
Marinované kuřecí řízky, na každý položíme plátkový sýr.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Kuřecí maso na ananasu usmažíme na rozpáleném oleji.
Drůbeží sekaná připravená z polotovaru.
Recept na bramboráky se zelím smažené dozlatova.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Krůtí guláš
Recept na přípravu jídla bleskový guláš přináší na talíř svoji chuť.