Recepty > polévky > rajčatová česnečka
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
800 g čerstvých rajčat, 3-4 stroužky česneku, 2 malé cibule, 2 lžíce oleje, 1 lžička másla, sůl, pepř, 1 lžička kari koření, 3/4 litru zeleninového vývaru, 1 malá cuketa, 1 pórek, bazalka
Recept na přípravu:
Česnek a cibule nakrájíme a podusíme ve směsi oleje a másla, přidáme pokrájená rajčata, krátce osmahneme a okořeníme. Přilijeme vývar a 15 minut dusíme pod pokličkou. 5 minut před koncem vaření přihodíme na kostičky nakrájenou cuketu, na kolečka nakrájený pórek, bazalku, prolisovaný česnek, osolíme a dovaříme.
Podáváme s osmaženými kostičkami chleba.
Další recepty:
Polévka česnečka s bramborem.
Ruský boršč je tradiční pokrm ruské kuchyně.
Česnečka posypaná sýrem.
Boršč s klobásou a červenou řepou.
Slepičí vývar s vajíčkem a rýží.
Anglická polévka - nakrájené skopové maso vložíme do vody...
Hovězí vývar s houbami sušenými.
Mléková polévka - vlasové nudle uvaříme...
Vepřové koleno na červeném víně na sádle.
Boršč s cuketou - zeleninu (s výjimkou rajčat) nakrájíme na malé kousky...
Polévka z uzeného kolena
Ochutnejte recept rajčatová česnečka.