Recepty > vepřové maso > kotlety na zelenině
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
Kotlety, olej, sůl, pepř, sklenice sterilované zeleniny Kunovjanka
Postup přípravy:
Do pekáče nalijeme trochu oleje, vložíme naklepané, osolené a opepřené kotlety. Kotlety celé pokryjeme zeleninou, zalijeme nálevem a doplníme vodou tak, aby bylo vše potopené (kotlety i zelenina). Vložíme do předem vyhřáté trouby, kde pečeme, dokud se voda nevypeče.
Další recepty:
zapečené kotlety s brambory a šlehačkou, těstoviny s fazolemi a vepřovkou, vepřové kotlety, vepřové maso na mrkvi, segedínský guláš, domácí klobásy, nadívaný vepřový řízek, vepřová bašta s kari omáčkou, zapečené vepřové řízky na česneku, bůček se zelím, zapečené brambory s vepřovým masem a houbami, těstoviny s vepřovou směsí, kořeněná vepřová plec, katův šleh, vepřové kotlety na smetaně
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.