Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
1 malá sklenice sterilovaného zelí, 2 brambory, 1 nožička klobásy, sůl, kmín, 1 feferonka, 1 malá kyselá smetana, 2 lžíce mouky, 1 lžička papriky
Recept na přípravu:
Do vroucí vody vložíme sterilované zelí, přidáme na kostičky nakrájené brambory, na kolečka nakrájenou klobásu, osolíme, přisypeme kmín, feferonku a vaříme. Když jsou brambory měkké, přilijeme do polévky smetanu s rozmíchanou moukou a papriku.
Další recepty:
Polévka česnečka - oloupané brambory nakrajíme na kostičky...
Zelňačka s klobásou - pokrájenou cibuli vsypeme na rozpálený olej...
Česnečka s bramborem a na kostičky opečeným chlebem.
Masový vývar s květákem - květák rozdělíme na růžičky.
Zeleninová polévka se zelím - na menší hranolky nakrájené brambory vložíme do vody...
Kuřecí vývar s drobením - kuřecí stehna omyjeme...
Česnečka recept na přípravu.
Drůbeží vývar z drůbežích koster a drobů.
Zeleninová polévka z mražené zeleniny.
Vývar se šunkou a sýrem - do vývaru přidáme pórek...
Polévka zelňačka
Ochutnejte recept zelňačka.