Recepty > ostatní > větrníček s Gorgonzolou
Suroviny potřebné pro přípravu jídla:
odpalované těsto, máslo, sýr Gorgonzola, čerstvě mletý bílý pepř, zelený salát, vlašský ořech
Postup přípravy:
Z odpalovaného těsta si upečeme malé větrníčky. Po vychladnutí větrníčky rozřízneme a naplníme našlehanou krémovou Gorgonzolou s máslem a pepřem. Dozdobíme kouskem zeleného salátu a vlašským ořechem. Přiklopíme a můžeme podávat.
Další recepty:
Zelné závitky plněné mletým masem čtvrt hodiny pečeme.
Těstoviny s rajčaty a bazalkou podáváme, dokud jsou teplé.
Kanapky s uzeným lososem ze kterého vytvoříme kornoutek, do kterého vložíme okurku.
Česnečka se sýrem a šunkou na nudličky.
Bramborový salát se sýrem a šunkou rozdělíme na talíře.
Tagliatelle s lososem ke kterým přidáme máslo.
Kanapky s lučinou ozdobíme ořechem a petrželí.
Cuketové zelí dusíme.
Zelňačka s klobásou a smetanou rozmíchanou s moukou.
Chlebové placky se sýrem dáme na olej opéct.
Zelňačka s klobásou do které můžeme přidat cukr.
Zelná polévka s uzeným masem a na kostičky nakrájenými brambory.
Grilované makrely během grilování otočíme.
Zelné závitky s mletým masem a rýží
Recept, podle kterého připravíte jídlo větrníček s Gorgonzolou.