Recepty > polévky > vepřový vývar s kuskusem
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
vepřové kosti, kořenová zelenina, 10 g másla, 1 cibule, 3 stroužky česnek, 2-3 lžíce kuskusu, 1 lžička Podravky
Recept na přípravu:
Vepřové kosti vaříme v osolené vodě tak dlouho, až je maso měkké, do které přidáme oloupanou cibuli a 3 stroužky česneku, vyjmeme, vývar přecedíme a ponecháme stranou. V hrnci na másle orestujeme zeleninu, přilejeme vývar, obrané a nakrájené maso z kostí a vaříme 20 minut. Po této době přidáme kuskus, který už nemusíme vařit. Ochutíme Podravkou.
Další recepty:
Fazolačka na kyselo kterou přikyselíme octem.
Bramborová kaše s mlékem.
Zelňačka s klobásou a smetanou rozmíchanou s moukou.
Pórková polévka s drožďovými knedlíčky které vhazujeme do polévky.
Italská rajčatová omáčka dochucená bazalkou.
Rajčatová česnečka s osmaženými kostičkami chleba.
Kuřecí vývar s nudlemi a nadrobno nasekanou petrželkou.
Mrkvová polévka s krupičkou pro děti z mrkve.
Oukrop ke kterému podáváme na sádle osmažený chléb.
Kuřecí vývar s noky z krupičky.
Jemná bramborová polévka se žloutkem a mlékem.
Česnekový oukrop ke kterému chutná rozkrájený tvrdší chléb.
Květáková polévka s kostičkami housky.
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
Ochutnejte recept vepřový vývar s kuskusem.