Recepty > zelí > vepřové maso dušené v zelí
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Ingredience potřebné pro přípravu:
500 g vepřového masa, 1 hlávka zelí, cibule, sůl, olej, 20 g mouky
Postup přípravy:
Nadrobno pokrájenou cibuli necháme zpěnit na oleji, přidáme na kousky nakrájené maso, osolíme a dusíme. Mezitím nakrájíme zelí, přidáme k masu a pokračujeme v dušení. Zaprášíme moukou a povaříme. Dle potřeby podlijeme vodou.
Další recepty:
bůček na zelí, zelí s rajčatovým protlakem, houbový guláš, kyselé zelí na čínský způsob
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.