Recepty > vepřové maso > vepřová roláda s pórkem a Hermelínem
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
Plát vepřového masa, sůl, pepř, 2 stroužky česneku, 1 Hermelín, 50 g šunky, bílá část pórku, kmín, olej, provázek
Postup přípravy:
Vepřové maso naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem. Na plátky nakrájený Hermelín zabalíme do šunky, položíme na plát masa, přidáme pórek nakrájený podélně na čtvrtiny, roládu stočíme a upevníme provázkem, aby sýr nevytekl. Osolíme, posypeme kmínem, vložíme do pekáčku s olejem, podlijeme vodou a vložíme do předem vyhřáté trouby, ve které vepřovou roládu upečeme.
Další recepty:
vepřová panenka se švestkami a sýrovou omáčkou, vepřové kotlety na houbách, sýrová roláda, vepřové plecko na žampionech, džuveč, vepřové kotlety, zapečená vepřová krkovice, zapečené mexické plátky, obrácené vepřové řízky, vajíčková tlačenka, velikonoční nádivka, domácí klobásy, debrecínské vepřové kotlety
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.