Recepty

Recepty > ostatní > vajíčková pomazánka s pažitkou

Vajíčková pomazánka s pažitkou

Suroviny potřebné pro přípravu jídla:

12 vařených vajec, 100 g zakysané smetany, 250 g měkkého tvarohu, sůl, mletý pepř, hořčice, pažitka

Postup přípravy:

Tvaroh smícháme s hořčicí a smetanou, přidáme nasekaná vařená vejce a nasekanou čerstvou pažitku a dobře promícháme. Vajíčkovou pomazánku s pažitkou namažeme na rohlíky, krajíce chleba nebo jiné pečivo.

Další recepty:
Plněné papriky s rajskou omáčkou zahustíme strouhankou.
Čokoládový dortík s polevou ke kávě pro chvíli odpočinku.
Česneková pomazánka na jednohubky se sýrem a vejcem.
Zapečená plněná rajčata podáváme ještě horká.
Tvarohová pomazánka s mrkví a sklenkou mléka.
Sušená rajčata jsou po 5-6 hodinách suchá.
Kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem kterou při pečení průběžně přeléváme výpekem.
Zelňačka s klobásou a smetanou, paprikou a brambory.
Pikantní vepřové kotlety podáváme s brambory.
Borůvkový krém podáváme jako dezert.
Vajíčková tlačenka se vaří na mírném ohni.
Cibulačka s bramborem který nakrájíme na kostky.
Tvarůžkové topinky můžeme slabě opepřit nebo opaprikovat.
Vajíčková pomazánka s rajčetem

Recepty
Motto

Recept, podle kterého připravíte jídlo vajíčková pomazánka s pažitkou.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.