Recepty

Recepty > ostatní > vajíčková pomazánka s okurkou

Vajíčková pomazánka s okurkou

Suroviny potřebné pro přípravu jídla:

vařená vejce, majolka, kyselá okurka, cibule, sůl

Postup přípravy:

Vařená vejce rozdělíme na žloutky a bílky. Žloutky z vařených vajec utřeme s hořčicí, trochou majolky a solí, poté přidáme zbytek majolky, nakrájenou okurku, bílky a cibuli nakrájené nadrobno. Vajíčkovou pomazánku mažeme na chleba.

Další recepty:
Cibulačka s bramborem který nakrájíme na kostky.
Tvarůžkové topinky můžeme slabě opepřit nebo opaprikovat.
Pikantní vepřové kotlety podáváme s brambory.
Plněné papriky s rajskou omáčkou zahustíme strouhankou.
Vajíčková tlačenka se vaří na mírném ohni.
Sušená rajčata jsou po 5-6 hodinách suchá.
Čokoládový dortík s polevou ke kávě pro chvíli odpočinku.
Vajíčková pomazánka s pažitkou se hodí k namazání na pečivo.
Zapečená plněná rajčata podáváme ještě horká.
Tvarohová pomazánka s mrkví a sklenkou mléka.
Kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem kterou při pečení průběžně přeléváme výpekem.
Zelňačka s klobásou a smetanou, paprikou a brambory.
Borůvkový krém podáváme jako dezert.
Vajíčková pomazánka s rajčetem

Recepty
Motto

Recept, podle kterého připravíte jídlo vajíčková pomazánka s okurkou.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.