Recepty

Recepty > ostatní > vajíčková pomazánka s anglickou slaninou

Vajíčková pomazánka s anglickou slaninou

Suroviny potřebné pro přípravu jídla:

4-5 vařených vajec, 1 menší cibule, 100g libové anglické slaniny, sůl, mletý pepř, pažitka

Postup přípravy:

Vejce umeleme spolu se slaninou a cibulí na mlýnku na maso. Přidáme sůl, mletý pepř, pažitku a pokud je potřeba, tak kousek másla. Hotovou vajíčkovou pomazánku s anglickou slaninou mažeme na tmavý chléb a ozdobíme na nudličky nakrájenými paprikami.

Další recepty:
Česneková pomazánka na jednohubky se sýrem a vejcem.
Kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem kterou při pečení průběžně přeléváme výpekem.
Zelňačka s klobásou a smetanou, paprikou a brambory.
Pikantní vepřové kotlety podáváme s brambory.
Borůvkový krém podáváme jako dezert.
Sušená rajčata jsou po 5-6 hodinách suchá.
Vaječná omáčka chutná s pažitkou.
Mascarpone krém dáme chladit do ledničky.
Zapečená plněná rajčata podáváme ještě horká.
Tvarůžkové topinky můžeme slabě opepřit nebo opaprikovat.
Tvarohová pomazánka s mrkví a sklenkou mléka.
Plněné papriky s rajskou omáčkou zahustíme strouhankou.
Čokoládový dortík s polevou ke kávě pro chvíli odpočinku.
Vajíčková pomazánka s rajčetem

Recepty
Motto

Recept, podle kterého připravíte jídlo vajíčková pomazánka s anglickou slaninou.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.