Recepty

Recepty > kuře > v alobalu pečené kuřecí řízky se sardelovou pastou

Recept na v alobalu pečené kuřecí řízky se sardelovou pastou

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

4 plátky kuřecího masa, máslo, sardelová pasta, mletý pepř, citronová šťáva, čerstvá petrželka nebo pažitka

Postup přípravy:

Kuřecí plátky umyjeme, naklepeme, jemně natřeme sardelovou pastou, přidáme citronovou šťávu a nakonec opepříme. Takto připravené plátky masa pokládáme na alobal, který předem vymažeme máslem, řízek v alobalu zabalíme. Zabalené řízky pečeme v předem rozehřáté troubě 30-40 minut. Podáváme s pečenými brambory a zeleninou, posypané čerstvými nasekanými bylinkami.

Další jídla:
Marinované kuře podáváme s rýží nebo bramborem.
Řecké brambory vložíme do předem vyhřáté trouby.
Plněná kuřecí kapsa kterou přelijeme gulášovou omáčkou.
Řecké kuře osmažíme na rozehřátém másle.
Marinovaná vepřová žebra pečeme za průběžného podlévání.
Hovězí plátky na houbách čerstvých.
Kuřecí řízky v jogurtu podáváme s bramborem.
Holandský řízek chutná s kompotem.
Vepřové kotlety v alobalu upečeme.
Smažené kuřecí placičky necháme okapat na ubrousku.
Vepřová krkovice pečená v alobalu spolu se směsí.
Jogurtová marináda na řízky

Recepty
Motto

Recept, podle kterého je hračka připravit pokrm v alobalu pečené kuřecí řízky se sardelovou pastou.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.