Recepty

Recepty > francouzská kuchyně > toulonská omeleta

Toulonská omeleta

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu tohoto pokrmu:

3 vejce, olej, šunka, polovina zelené papriky, 1 rajče, pepř, sůl

Postup přípravy:

Na pánvi rozehřejeme olej, na kterém osmahneme nadrobno nakrájenou papriku spolu se šunkou nakrájenou na nudličky, po chvilce přidáme oloupané nadrobno nakrájené rajče, společně smažíme asi 3 minuty a poté zalijeme rozšlehanými vejci a ochutíme solí a pepřem. Omeletu podáváme zatepla či zastudena s čerstvým pečivem.

Další recepty:
lilek po sečuánsku, ratatouille, cuketa po řecku, houbový guláš, kuře na paprice, kuřecí kung-pao

Recepty
Externí odkazy

Recepty chutnají doma i u přátel.


Yin.cz prináší informace nejen o jídle.