Recepty > francouzská kuchyně > toulonská omeleta
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu tohoto pokrmu:
3 vejce, olej, šunka, polovina zelené papriky, 1 rajče, pepř, sůl
Postup přípravy:
Na pánvi rozehřejeme olej, na kterém osmahneme nadrobno nakrájenou papriku spolu se šunkou nakrájenou na nudličky, po chvilce přidáme oloupané nadrobno nakrájené rajče, společně smažíme asi 3 minuty a poté zalijeme rozšlehanými vejci a ochutíme solí a pepřem. Omeletu podáváme zatepla či zastudena s čerstvým pečivem.
Další recepty:
lilek po sečuánsku, ratatouille, cuketa po řecku, houbový guláš, kuře na paprice, kuřecí kung-pao
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.