Recepty > polévky > švestková polévka
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
švestky, solamyl, mletá skořice, cukr
Recept na přípravu:
Vypeckované švestky rozvaříme ve vodě doměkka. Poté je prolisujem a zředíme vodou na požadované množství polévky. Zahustíme solamylem, který rozmícháme v trošce studené vody. Nakonec přidáme za stálého míchání mletou skořici a cukr a krátce povaříme.
Další recepty:
Zelňačka s uzeným masem - kysané zelí překrájíme...
Švestková omáčka se hodí například ke grilovanému masu.
Indické kuřecí maso s jogurtem podáváme s chlebem nebo rýží jako přílohou.
Sýrová polévka z měkkého sýra.
Babiččina bramboračka s květákem.
Kuřecí vývar s drobením - stehna omyjeme...
Kuřecí polévka - kuřecí křídla vložíme do hrnce...
Švestkový koláč chutná.
Kuřecí játra s jogurtem podáváme s rýží.
Telecí vývar s knedlíčky a zeleninou.
Švestková polévka s jogurtem
Ochutnejte recept švestková polévka.