Recepty

Recepty > polévky > studená mexická polévka

Studená mexická polévka

Suroviny potřebné pro přípravu:

4 rajčata, cibule, červená paprika, 300 ml bílého jogurtu, sůl, pepř, tabasco, rajčatový protlak, 100 ml kečupu, 100 ml vody

Recept na přípravu:

Papriku opečeme (ogrilujeme) a sloupneme slupku, rajčata spaříme a oloupeme, obojí pokrájíme, stejně tak cibuli. Rozmixujeme na pyré a přidáme ostatní ingredience.

Další recepty:
Frankfurtská polévka s párkem kterou posypeme pažitkou.
Tatarka z kysané smetany a okurky.
Francouzská bramboračka ke které přimícháme smetanu s rozkvedlanými žloutky.
Plněná mexická tortilla s náplní.
Bílá bramboračka, brambory uvaříme.
Gulášová polévka z konzervy podávaná s pečivem.
Mexická fazolačka chuťově doladěná estragonovým octem.
Silná česnečka s nastrouhaným sýrem ve vajíčku.
Zeleninová polévka s nudlemi při podávání ji posypeme parmezánem.
Slovenská kapustnica do které přidáme kysanou smetanu.
Cibulačka z červené cibule - třetinu másla rozehřejeme.
Jemná cibulačka s nakrájenou pažitkou.
Rychlá gulášová zelňačka chutná ještě teplá.
Mexická fazolová polévka

Recepty
Motto

Studená mexická polévka má své chuťové kouzlo.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.