Recepty > polévky > strouhání do polévky
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
120-150 g hrubé mouky, 1 vejce
Recept na přípravu:
Na vál si prosijeme mouku, vytvoříme v ní důlek, vklepneme vejce, promícháme a vypracujeme tuhé těsto. Takto vytvořené těsto strouháme na hrubém struhadle přímo do polévky, ve které jej zaváříme po dobu 5-6 minut.
Další recepty:
Mexická fazolová polévka - slaninu nakrájíme na kostičky...
Cibulačka - připravíme ji z cibule.
Rybí polévka z vařených ryb.
Nádivka do kuřete - smícháne suroviny...
Česnečka zasypaná petrželkou a sýrem.
Mexická tortila s kuřecím masem - na pánvi rozpálíme olej...
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a kořenovou zeleninou.
Plněná kuřecí prsíčka která lehce naklepeme.
Drožďové knedlíčky s cibulí.
Zeleninový bujón s bylinkami - do hrnce nalijeme vodu....
Bylinkové strouhání do polévky
Ochutnejte recept strouhání do polévky.