Recepty > kuře > smažené kuřecí maso
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
400 g kuřecího masa, 10 g škrobu, 200 g cibule, 100 ml oleje, 1 vejce, 1 palička česneku, sůl
Postup přípravy:
Kuřecí maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kousky. Přidáme lžíci škrobu, ušlehané vejce a dobře promícháme. Směs vložíme na rozpálený olej a osmažíme. Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, česnek rozdrtíme. Když je maso bílé, přidáme sůl, drcený česnek a cibuli.
Další jídla:
Vepřové na houbách podáváme s rýží.
Zapečené smažené kuře upečeme doměkka.
Tiramisu z mascarpone necháme přes noc vychladit.
Králík v zelné omáčce s knedlíkem.
Kanadské kotlety naklepeme, osolíme, opepříme a poprášíme moukou.
Kuře na kari podáváme s vařenou rýží.
Kuře na paprice patří mezi oblíbené úpravy.
Kuřecí řízky v jogurtu podáváme s bramborem.
Smažená cibule nakrájená na silnější kolečka.
Ananasová buchta namazaná polevou.
Kuřecí stehna s provensálským kořením upečeme.
Kuře po kanadsku
Recept, podle kterého připravíme pokrm smažené kuřecí maso.