Recepty > kuře > slepičí rizoto
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
uvařené slepičí maso, olej, cibuli, vegetu, mletou červenou papriku, pepř, 1 šálek rýže, 2 šálky vody, mraženou zeleninu, sýr eidam na strouhání
Postup přípravy:
Na oleji zpěníme nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme na menší kousky nakrájené slepičí maso, okořeníme. Přidáme mletou červenou papriku, vegetu a podlijeme vodou a podusíme. Rýži přebereme, propláchneme a chvíli osmahneme na rozehřátém oleji. Zalijeme horkou vodou a ochutíme vegetou. Přidáme mraženou zeleninu a dusíme, dokud není rýže hotová. Do hotové rýže přidáme dušené maso i se šťávou. Podáváme posypané strouhaným sýrem.
Další jídla:
Zapečená vepřová krkovice s bramborovou kaší.
Kuřecí rizoto s kousky masa, které osmažíme do měkka.
Kuře na medu vložíme do předem vyhřáté trouby.
Játrová omáčka s rýží kterou uvaříme podle návodu na balení.
Kuře na zelí kterému necháme nagrilovat kůrčičku.
Kachna na medu s broskvemi.
Zapečená kuřecí stehna se žampiony necháme je odkrytá zezlátnout.
Kari rizoto zakápneme sojovou omáčkou.
Zapečená rýže se zelím a vepřovým masem kterou pečeme, dokud se nevytvoří křupavá kůrka.
Kuřecí stehna na zelí opečeme do křupava.
Slepičí polévka s kapáním.
Nádivka do kuřete
Recept, podle kterého je hračka připravit pokrm slepičí rizoto.