Recepty > omáčky > sardelová omáčka
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
500 ml bílého vývaru, 6 dkg másla, 3 dkg mouky, sardelová pasta
Jak připravit tento recept:
Připravíme si bledou jíšku z mouky a 3 dkg másla. Zalijeme vývarem a necháme povařit. Přidáme sardelovou pastu a nakonec vmícháme zbytek másla.
Další recepty:
Majonéza z mléka s octem, pepřem a hořčicí.
Hovězí maso s křenem ke kterému přimícháme křenovou pastu.
Francouzská cibulová polévka s petrželovou natí..
Italská polévka s rýží ke které přidáme pyré z mrkve.
Křenová polévka podle chuti dosolená.
Koprová omáčka se smetanou.
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Jednoduchá rajská polévka s citronovou šťávou.
Citronová bábovka 40 minut pečená.
Hořčicová omáčka ke které přidáme kyselou smetanu.
Cibulová polévka se sýrem strouhaným.
Sekaná se sýrem a křenem kterou pečeme asi 45 minut.
Kotlety na šlehačce zalijeme šlehačkou.
Drůbeží játrová paštika se sardelovou pastou
Dozvíte se zde, jak se připravuje sardelová omáčka a recept na přípravu.