Recepty > polévky > rychlá polévka z kedlubnů
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
2 kedlubny, máslo, sůl, mletý pepř, hladká mouka
Recept na přípravu:
Kedluben nastrouháme na hrubém struhedle a podusíme na másle. Z másla a mouky si připravíme světlou jíšku, kterou zalijeme vodou nebo bujonem, přilijeme k dušené kedlubně a povaříme.
Další recepty:
Hovězí vývar se zeleninou do které vrátíme nakrájené hovězí maso.
Kuřecí vývar s nudlemi který dochutíme nadrobno nasekanou petrželkou.
Kuřecí maso na paprice a smetaně v Papinově tlakovém hrnci podáváme s houskovým knedlíkem.
Mrkvová polévka se zázvorem a nastrouhanou kořenovou zeleninu.
Krémová žampionová polévka se dvěma sýry, které necháme rozpustit.
Rychlá česnečka s osmaženými kostičkami housky.
Rychlá sýrová polévka z tavených sýrů.
Krémová zelňačka s osmaženou houskou.
Zeleninová polévka s nudlemi a parmezánem.
Mrkvová polévka s rýží zjemněná smetanou rozmíchanou s vaječným žloutkem.
Rajská omáčka s vajíčkem a houskovým knedlíkem.
Rychlá rajská omáčka
Ochutnejte recept rychlá polévka z kedlubnů.