Recepty

Recepty > kuře > kuřecí maso na paprice a smetaně v Papinově tlakovém hrnci

Recept - Kuřecí maso na paprice a smetaně v Papinově tlakovém hrnci

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

Kuřecí maso, 1 lžíce sádla, 8 lžiček sladké papriky, 1 cibule, 3 bobkové listy, sůl, 3 dl sladké smetany, 10 dkg zakysané smetany, 4 dl mléka, 1/2 kostičky slepičího bujónu, citronová šťáva, 50 ml mléka a 2 až 3 lžíce hladké mouky na zahuštění

Postup přípravy:

V Papinově tlakovém hrnci rozehřejeme sádlo, přisypeme papriku, zpěníme a ihned nalijeme teplou vodu. Přidáme cibuli, bobkový list, osolené maso a v papiňáku uvaříme doměkka. Poté maso vyndáme, odstraníme také bobkový list a cibuli a do papinova tlakového hrnce přidáme sladkou i zakysanou smetanu, mléko, bujón a přivedeme do varu. V troše mléce si rozděláme hladkou mouku a omáčku zahustíme, chvilku provaříme, přidáme citron a sůl dle chuti.

Kuřecí maso na paprice a smetaně v Papinově tlakovém hrnci podáváme s houskovým knedlíkem.

Další recepty:
marináda na kuřecí nebo vepřové maso, kuře na cibuli, ratatouille, delikatesní kuřecí prsa, kuře na paprice, zapečené chilli papričky, kuřecí řízky v jogurtu, obalovaná kuřecí prsíčka, kuře na koření adžika, vepřové maso v mrkvi, kuře pečené na zelí, kuřecí maso na čínský způsob bez koření, medová marináda, zapečené kuřecí řízky s thajskou chilli omáčkou

Recepty
Externí odkazy

Recepty chutnají doma i u přátel.


Yin.cz prináší informace. Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.