Recepty > polévky > rybí polévka z pstruha
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
600 g pstruha, 30 g másla, sůl, 0,2 litru vína, 1 hovězí bujón, 30 g oleje, estragon, žemle
Recept na přípravu:
Pstruhy očistíme, podusíme na rozehřátém másle, zbavíme kůže, kostí, nakrájíme a zamícháme do osoleného a vínem ochuceného silného hovězího vývaru z bujónu. Odstavíme a přes noc uložíme do lednice. Druhý den podáváme ohřátou polévku z pstruha se špetkou čerstvého estragonu a osmaženou žemlí.
Další recepty:
Fazolová polévka - fazole necháme několik hodin bobtnat ve vodě...
Srbská čorba z vepřového masa.
Rybí pomazánka - rybičky vyjmeme z oleje...
Česnečka posypaná petrželkou a sýrem.
Cibulačka - připravíme ji ze dvou cibulí.
Gulášová polévka z mletého masa - pokrájenou cibuli osmahneme...
Rybí polévka z vařených ryb.
Fazolová omáčka ze zelených fazolek.
Ruský boršč je tradiční ruský recept.
Chilli con carne přichází z Mexika.
Fazolová čorba
Ochutnejte recept rybí polévka z pstruha.