Recepty > polévky > rybí polévka z poloviny kapra a zeleniny
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
trocha masa z poloviny kapra, hrst mražené polévkové směsi, máslo, sůl, mletý muškátový květ, mletý pepř, libeček, petržel, 1 vejce
Recept na přípravu:
Z poloviny kapra vyřízneme ploutve s trochou masa a připravíme z nich vývar. Po cca 25 minutách maso obereme. V jiném hrnci osmahneme na troše másla hrst či dvě mražené zepeninové směsi do polévky. Poté přilijeme vývar a přidáme obrané maso. Dáme vařit a dochutíme muškátovým květem, solí a dalším kořením. Ke konci vaření vmícháme jedno vejce a ještě minutku povaříme. Dobrou chuť.
Další recepty:
Rybí pomazánka chutná namazaná na chléb.
Rychlá česnečka s osmaženými kostičkami housky.
Polévka z kapra s nočky, které zavaříme ve vroucí polévce.
Couračka z kyselého zelí ke které při podávání přidáme rozpuštěné máslo.
Rybí placičky osmažíme na rozpáleném oleji dozlatova.
Sýrová polévka se zeleninou kterou ozdobíme zelenou petrželkou.
Rybí polévka do které přidáme prolisovaný česnek a rozmixovaný hrášek.
Bramboračka na másle s jíškou.
Vánoční kapří polévka s osmaženou houskou.
Rybí polévka z filé dochucená mlékem.
Čočková polévka se zeleninou bez nutnosti ohřívání.
Rybí polévka z tresky
Ochutnejte recept rybí polévka z poloviny kapra a zeleniny.