Recepty

Recepty > kuře > rizoto z kuřecího masa z konzervy

Rizoto z kuřecího masa z konzervy recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

1 konzerva kuřecího masa ve vlastní šťávě, sterilovaný hrášek, 2 varné sáčky rýže, 1 cibule, mletý pepř, strouhaný sýr, sůl

Postup přípravy:

Rýži ve varných sáčcích uvaříme podle návodu, přičemž ji vaříme o 3 minuty kratší dobu a po uvaření rýži nenecháváme v sáčku, ale ihned ji vysypeme. Pokud obsahuje konzerva s kuřecím masem tuk, vložíme jej do kastrolu a usmažíme na něm nadrobno pokrájenou cibuli. Na zrůžovělou cibuli vyklopíme obsah kuřecí konzervy, který vařečkou rozdělíme na menší kousky. Kuřecí maso prohřejeme, osolíme, opepříme, vmícháme rýži a nakonec hrášek bez nálevu. Prohřejeme a rychlé kuřecí rizoto ihned podáváme.

Další jídla:
Drůbeží játra na cibulce podáváme s brambory.
Kuřecí rizoto posypeme strouhaným sýrem.
Naložené vepřové řízky podáváme s hranolky a tatarskou omáčkou.
Kuře na pomerančích podáváme s rýžovými nudlemi.
Kuřecí řízky v jogurtu a grilovacím koření.
Játrové knedlíčky do polévky vkládáme do hotového vývaru.
Kari rizoto promícháme s rýží.
Pečené kuře na moravance, kečupu, pivu a masoxu.
Kuře na kari zjemníme smetanou.
Krůtí rolka se zeleninovou rýží zalitou sladkokyselou zálivkou.
Kuřecí játrová paštika kterou vyklepneme a zabalíme do alobalu, aby neokorala.
Kuřecí rizoto se zeleninou

Recepty
Motto

Recept, podle kterého je hračka připravit pokrm rizoto z kuřecího masa z konzervy.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.