Recepty > z rýže > rizoto s rybičkami v tomatě
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
250 g předvařené rýže, 2 konzervy rybiček v tomatě, 1 cibule, 1 lžíce másla, 2-3 zelené papriky, sůl
Postup přípravy:
Předvařenou rýži zalijeme osolenou vodou a uvaříme doměkka. Cibuli drobně nakrájíme a zpěníme na másle. Přidáme rybičky v tomatě (zbavené páteří) pokrájíme nadrobno, prohřejeme a promícháme s rýží. Na talíři zdobíme na proužky nakrájenou paprikou.
Další recepty:
Pečená kachna s jablky a zelím přikyselíme octem.
Italské rizoto s houbami zjemníme kouskem másla.
Rýžový nákyp je ochucen ovocem.
Rýžové nudle s kuřecím masem důkladně promícháme.
Kuřecí rizoto z kuřecího masa.
Rýže pečená v troubě 30-35 minut.
Kuřecí pilaf podáváme obložený čerstvou zeleninou.
Rýžová kaše s meruňkami se šťávou.
Hrnec na vaření rýže v asijském stylu.
Pečené kuře se zelím a brambory necháme chvilku zapéct do křupava.
Čínské nudle dochutíme a podáváme s přílohou.
Kuřecí paella
Ochutnejte recept rizoto s rybičkami v tomatě.