Recepty

Recepty > polévky > řecká slepičí polévka s vejcem

Řecká slepičí polévka s vejcem

Suroviny potřebné pro přípravu:

100 g slepičího masa, vývar ze slepice, 2 vejce, 40 g rýže, 1 citrón, pepř, kari koření, pažitka, sůl

Recept na přípravu:

Vývar ze slepice přecedíme, přidáme propláchnutou a spařenou rýži a uvaříme doměkka. Potom zalijeme vejci rozšlehanými s citrónovou šťávou, solí, pepřema kari kořením. Již nevaříme. Rozkrájíme slepičí maso a nasekanou pažitku vložíme do talířů a přelijeme polévkou.

Další recepty:
Krémová bramboračka do které vmícháme šlehačku.
Česnečka recept na vaření.
Pikantní zelňačka a brambory.
Čínská rýže se hodí ke konzumaci hůlkami.
Špenátová polévka se smetanou která ji dozdobí.
Špenátová polévka se smetanou, přidáme rozmačkaný česnek.
Hovězí guláš chutná s chlebem.
Hovězí vývar se zeleninou ozdobíme pažitkou.
Bramboračka s houbami ze dvou brambor.
Hovězí plátky na houbách naklepeme, ochutíme a osmahneme.
Gulášová polévka z mletého masa je dochucená polévkovým kořením.
Staročeská bramboračka chuťově doplněná petrželkou.
Španělská česnečka do níž vmícháme vejce prošlehaná se sýrem.
Ruská slepičí polévka

Recepty
Motto

Řecká slepičí polévka s vejcem má své chuťové kouzlo.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.