Recepty > zeleninové > pórkový salát se sójovými boby
Potřebné suroviny:
300 g sójových bobů, 2 větší pórky, 0,5 dl sójové omáčky, 2 lžíce dezertního vína, cukr, sůl, olej, vegeta
Postup přípravy:
Sójové boby uvaříme do měkka a propláchneme studenou vodou. Na plátky nakrájený pórek spaříme, přidáme k vařeným bobům, ochutíme cukrem, citrónovou šťávou, vegetou, osolíme a zjemníme olejem.
Další jídla:
Fazolový krém zředíme trochou mléka.
Květákové placky upečeme na pečícím papíře.
Hlávkový salát se lžicí citronové šťávy a lžicí olivového oleje.
Zapečená plněná rajčata podáváme s topinkami.
Baskické fazole se sosem.
Květák s kuřecím masem podáváme s brambory.
Jablečný koláč na plech vložíme do vyhřáté trouby...
Salát z červené řepy do ktrého vmícháme smetanu.
Bulgur s kuřecím uzeným masem dochutíme solí a pepřem.
Těstoviny s rajčaty a bazalkou podáváme, dokud jsou teplé.
Květákové placičky se sýrem osmažíme na rozpáleném oleji.
Sedmihradské zelí 20 minut zapékáme.
Špagety Carbonara podle italského receptu.
Zeleninová polévka s nudlemi
Pórkový salát se sójovými boby pohladí chuťové pohárky.