Recepty > polévky > polévková zelenina
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
30 dkg petrželového kořenu, 5 dkg petrželové natě, 5 dkg natě celeru, 20 dkg kořene celeru, 40 dkg karotka, 20 dkg kedlubnu, 20 dkg cibule, 10 dkg pórku, 20 dkg květáku, 40 dkg kapusty, 2 stroužky česneku, 1 celé máslo, sůl
Recept na přípravu:
Očištěnou zeleninu nastrouháme a pokrájíme nadrobno. V hrnci rozpustíme máslo, přidáme zeleninu a sůl, podlijeme hrnkem vody a 10 minut dusíme. Ještě horkou zeleninovou směsí naplníme sklenice, zavíčkujeme a 10-15 minut sterilizujeme.
Další recepty:
zeleninová polévka s drožďovými knedlíčky, ruský boršč pochází z ruské kuchyně, polévka česnečka, vepřová kýta na zelenině, česnečka z medvědího česneku, zeleninová pánev na řecký způsob, boršč s klobásou, česnečka recept na přípravu, cibulačka, houbové knedlíčky do polévky, hovězí vývar s játrovými knedlíčky, hovězí na česneku, polévka z medvědího česneku, drůbeží vývar s rýží
Ochutnejte recept polévková zelenina.