Recepty

Recepty > polévky > polévková zelenina

Recept - Polévková zelenina

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

30 dkg petrželového kořenu, 5 dkg petrželové natě, 5 dkg natě celeru, 20 dkg kořene celeru, 40 dkg karotka, 20 dkg kedlubnu, 20 dkg cibule, 10 dkg pórku, 20 dkg květáku, 40 dkg kapusty, 2 stroužky česneku, 1 celé máslo, sůl

Recept na přípravu:

Očištěnou zeleninu nastrouháme a pokrájíme nadrobno. V hrnci rozpustíme máslo, přidáme zeleninu a sůl, podlijeme hrnkem vody a 10 minut dusíme. Ještě horkou zeleninovou směsí naplníme sklenice, zavíčkujeme a 10-15 minut sterilizujeme.

Další recepty:
zeleninová polévka s drožďovými knedlíčky, ruský boršč pochází z ruské kuchyně, polévka česnečka, vepřová kýta na zelenině, česnečka z medvědího česneku, zeleninová pánev na řecký způsob, boršč s klobásou, česnečka recept na přípravu, cibulačka, houbové knedlíčky do polévky, hovězí vývar s játrovými knedlíčky, hovězí na česneku, polévka z medvědího česneku, drůbeží vývar s rýží

Recepty
Polévková zelenina

Ochutnejte recept polévková zelenina.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.