Recepty > polévky > polévka ze zelených fazolek
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
750g uzených vepřových žeber, sůl, 8 kuliček pepře, 1 bobkový list, 1 cibule, 6 stroužků česneku, 3 brambory, 1 sáček mražených fazolových lusků, celer, mrkev, olej, 2-3 lžíce polohrubé mouky, zelená petrželka
Recept na přípravu:
Uzená žebra vložíme do vody, přidáme špetku soli, kuličky pepře, bobkový list, cibuli, česnek. Vývar přecedíme, ze žeber obereme maso, přidáme na kostičky nakrájené brambory, mražené lusky, celer a mrkev nakrájené na drobno a uvaříme do měkka. Nakonec zahustíme jíškou. Při podávání posypeme drobně nasekanou petrželkou.
Další recepty:
Zeleninová polévka s krupicí.
Česnečka s bramborem a na kostičky opečeným chlebem.
Dýňová polévka hokaido s řasou wakame.
Česnečka recept na přípravu.
Polévka ze sýru kterou podáváme se žemlí.
Drůbeží vývar z drůbežích koster a drobů.
Kuřecí vývar s drobením - kuřecí stehna omyjeme...
Zelňačka ze sterilovaného zelí.
Fazolky na smetaně s hovězím masem - hovězí maso uvaříme spolu s kuličkami pepře...
Vývar se šunkou a sýrem - do vývaru přidáme pórek...
Kapustnica - slovenská zelňačka
Ochutnejte recept polévka ze zelených fazolek.