Recepty

Recepty > polévky > polévka z odřezků zvěřiny

Polévka z odřezků zvěřiny

Suroviny potřebné pro přípravu:

odřezky a kosti ze zvěřiny, 5 bobkové listy, 3 kuličky pepře, 5 hrnků vody, 3 kuličky nového koření, cibule, 2 stroužky česneku, 0,5 hrnku hub, plátek uzeného sýra, 0,5 hrnku kořenové zeleniny, lžíce sádla, pepř, sůl

Recept na přípravu:

Maso a kosti vložíme do studené vody, přidáme pepř, nové koření, sůl, celou cibuli a celé stroužky česneku. Vaříme, až je maso měkké. Polévku přecedíme. Maso nakrájíme na malé kousky a vložíme je zpět do vývaru. Houby nakrájené na plátky a zeleninu na kostičky osmahneme na sádle, přidáme do polévky a ještě krátce vaříme. Do hotové polévky vmícháme strouhaný uzený sýr.

Další recepty:
Selská bramboračka s uzeným masem a zelenou petrželku.
Srbská čorba ze zeleniny, masa a brambor.
Rajčatová polévka s bazalkou a šlehačkou.
Cuketová polévka bez smetany ozdobená čerstvým oreganem a sýrem.
Italské těstoviny se špenátem dochutíme smetanou.
Jemná cibulačka s nadrobno nakrájenou pažitkou.
Španělská česnečka ke které přidáme osmažené kostičky bagety.
Polévka ze zvěřiny na kterou použijeme odřezky a kosti.
Srbské brambory posypeme strouhaným sýrem.
Domácí gulášová polévka z mletého masa dochucená polévkovým kořením.
Zimní minestrone podáváme s pečivem.
Fazolová čorba kterou okyselíme citronovou šťávou.
Cuketová omáčka na špagety.
Gulášová polévka ze zvěřiny

Recepty
Motto

Polévka z odřezků zvěřiny má své chuťové kouzlo.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.