Recepty > polévky > polévka z kuřecích křídel s pórkem
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
4 kuřecí křídla, 2 pórky, sůl, 2 snítky čerstvého libečku, 1 lžička kari koření, 5 kuliček pepře, rýže
Recept na přípravu:
Kuřecí křídla uvaříme spolu s pepřem a solí, poté křídla vyjmeme a vývar přecedíme. Oba pórky očistíme, bílou část rozkrájíme na úzké proužky, zelenou část nasekáme na drobno. Do vývaru přidáme rýži, kari, libeček, povaříme, přidáme pórky, vývar doplníme na 1 a 1/2 litru, přidáme zelenou část pórku, dovaříme a nakrájené maso z křídel vrátíme do polévky.
Další recepty:
Králičí polévka s nudlemi z přední části králíka.
Couračka z kyselého zelí které vaříme v osolené vodě.
Boršč se strouhaným sýrem v mléku.
Česnečka s brambory a pažitkou kterou nasypeme při podávání.
Králičí polévka s nudlemi, knedlíčky a pórkem.
Asijské nudle z kuřecích prsíček uvaříme podle návodu.
Zeleninový boršč připravíme ze zelí, řepy a dalších druhů zeleniny.
Zelňačka ze sterilovaného zelí.
Asijská zázvorová polévka - mrkev nakrájíme na šikmé plátky...
Ruský boršč je připraven z hovězího masa.
Polévka z kuřecích krků
Ochutnejte recept polévka z kuřecích křídel s pórkem.