Recepty > polévky > polévka s vaječným kapáním
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
2 lžíce Aromatu, 1 vejce, 100 g hladké mouky
Recept na přípravu:
Litr vody přivedeme do varu, přidáme Aromat a 5 minut povaříme. Mezitím si rozkvedláme vejce a mouku. Po 5 minutách vaření těstíčko vkládáme pomocí kávové lžičky do polévky - vytváříme nočky. Nočky 5 minut zavaříme a polévka je hotova.
Další recepty:
Zeleninová polévka z mražené zeleniny.
Bramborová buchta recept na přípravu.
Rýžová kaše s meruňkami či jiným ovocem.
Rýžový nákyp - do mléka přidáme špetku soli...
Bramborová polévka z brambor, které nakrájíme na kostičky.
Rajská omáčka z rajčat.
Kuřecí vývar s noky z vajíčka a krupičky.
Bramborová polévka se sojovými plátky které zalijeme vývarem...
Česnečka z pěti stroužků.
Rýžová česnečka - uvedeme do varu litr vody...
Polévka z jáhel
Ochutnejte recept polévka s vaječným kapáním.