Recepty

Recepty > polévky > polévka prdelačka

Polévka prdelačka recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

2 jelítka, uvařené kroupy, 4 stroužky česneku, majoránka, kostka vývaru, sůl, pepř

Recept na přípravu:

Do vroucí vody dáme nakrájená jelítka, přidáme česnek, majoránku, kostku vývaru, uvařené kroupy, povaříme asi deset minut, dosolíme a opepříme.

Další recepty:
Krkonošské kyselo podáváme s ve slupce uvařenými brambory.
Fazolačka na kyselo kterou přikyselíme octem.
Tvarůžková polévka s pečivem.
Kuřecí vývar s nudlemi a nadrobno nasekanou petrželkou.
Fazolačka s klobásou pokrájenou na kolečka.
Tvarůžková čína s rýží na cibulce.
Krémová chřestová polévka s kousky vychlazeného másla.
Rajská polévka s rýží z rajského protlaku.
Čínská švestková omáčka se odpaří na správnou hustotu.
Španělská česnečka do které vmícháme vejce prošlehaná se sýrem.
Dršťková polévka z hlívy ústřičné s prolisovaným česnekem.
Rajská omáčka s masovými kuličkami a rýží nebo těstovinami.
Hovězí vývar se zeleninou do které zavaříme zavářku.
Prdelačka

Recepty
Motto

Ochutnejte recept polévka prdelačka.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.