Recepty

Recepty > omáčky > pikantní omáčka ke grilovanému masu

Pikantní omáčka ke grilovanému masu recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

250 g rajčat, 2 lžíce olivového oleje, 1 cibule, 2 stroužky česneku, 1 chilli paprička, 1 lžíce citronové šťávy, 1 lžička medu, sůl, mletý pepř

Jak připravit tento recept:

Rajčata ponoříme na několik vteřin do vroucí vody, vytáhneme, zchladíme, oloupeme a nakrájíme na kostky. Na rozehřátém oleji orestujeme oloupanou a nakrájenou cibuli, česnek a chilli papričku. Po chvíli přidáme rajčata, citrónovou šťávu a ochutíme dle chuti medem, solí a mletým pepřem. Na mírném ohni vaříme asi 15 minut. Hotovou omáčku necháme vychladnout a podáváme ke grilovanému masu.

Další recepty:
Plněné papriky se sýrem a zeleninovým salátem.
Kuřecí a krůtí fondue podáváme s různými druhy dresingů...
Rajská omáčka s masovými kuličkami a kynutým knedlíkem.
Šunkové knedlíčky do polévky zavaříme.
Sýrová omáčka kterou ochutíme žloutky a máslem.
Chilli con carne nakonec krátce prohřejeme.
Polévka z nivy a mléka dle potřeby.
Hovězí na česneku vaříme do změknutí masa.
Kuře na medu, česneku a zázvoru potíráme výpekem z pekáče.
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Hlíva ústřičná s těstovinami dusíme s malým množstvím tekutin.
Bavorská svíčková které dodají chuť brusinky.
Gulášová polévka z mletého masa kterou dochutíme polévkovým kořením.
Brusinková omáčka ke grilovanému masu

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje pikantní omáčka ke grilovanému masu a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.