Recepty > omáčky > omáčka z manga s hořčicí
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
2,5 lžíce mangového čatní, 1,5 lžíce francouzské hořčice, 1,5 lžíce meruňkového džemu nebo marmelády, několik kapek tabaska
Jak připravit tento recept:
Všechny přísady smícháme. Ve chvíli, kdy je pokrm téměř hotový, ho natřeme omáčkou a pokračujeme ještě chvíli v grilování. K podávání bude jídlo připravené ve chvíli, kdy omáčka nebude lepivá.
Další recepty:
Majonéza bez vajec do které můžeme vmíchat nakrájené kyselé okurky.
Kuře s citronem a pepřem a brokolicí uvařenou na páře.
Koprová omáčka se smetanou.
Hořčicová omáčka ke které přidáme kyselou smetanu.
Sojové maso na kmíně s těstovinami.
Boloňské špagety s mletým masem posypané strouhaným sýrem.
Smetanová křenová omáčka s knedlíkem.
Cuketa na kari vaříme, dokud mléko nezhoustne.
Limetková omáčka na lososa s kousky chřestu.
Zelná polévka s uzeným masem dochutíme a podáváme.
Majonéza za 5 vteřin vyšlehaná.
Tatarák z lososa a nivy.
Majonéza z mléka dochucená solí.
Domácí majonéza
Dozvíte se zde, jak se připravuje omáčka z manga s hořčicí a recept na přípravu.