Recepty > vepřové maso > obrácené vepřové řízky
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
4 plátky vepřového masa, sůl, pepř, strouhanka, 2 vejce, olej, 1 větší cibule, Vegeta, Tatra mléko nebo šlehačka, alobal
Postup přípravy:
Plátky vepřového masa naklepeme, osolíme a zlehka opepříme. Obalíme ve strouhance, ve vajíčku a osmahneme na rozpáleném oleji. Po usmažení přendáme i s výpekem do pekáčku, poklademe na kolečka nakrájenou cibulí, posypeme vegetou a zalijeme Tatra mlékem nebo šlehačkou. Pekáček zakryjeme alobalem a vložíme do vyhřáté do trouby péct. Před koncem pečení odstraníme alobal a dopečeme.
Další recepty:
vepřové plátky na smetaně, řecké brambory, vepřová panenka se švestkami a sýrovou omáčkou, vepřo knedlo zelo, zapečené vepřové kotlety, kotlety s hrachovou kaší, zapečená vepřová krkovice, vepřové plátky s mandarinkami, vepřové řízky se zeleným pepřem a Hermelínem, velikonoční nádivka, vajíčková tlačenka, domácí klobásy, sedmihradské zelí
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.