Recepty > polévky > mixovaná česnečka
Suroviny potřebné pro přípravu:
5 stroužků česneku, 4 rajčata, 2 zelené papriky, mletá pálivá paprika, 40g tmavého chleba (bez kůrek), 1,1 litru vody, sůl, masox, pažitka
Recept na přípravu:
Nakrájená rajčata poduste v trošce vody doměkka, pak je umixujte se třeným česnekem, očistěte pokrájenými paprikami, mletou paprikou, pokrájeným chlebem a trochou vody, doplňte zbývající vodou a vařte asi čtvrt hodiny. Polévku osolte, dochuťte masoxem, posypte pokrájenou pažitkou a podávejte.
Další recepty:
Zimní minestrone podáváme s krutonky.
Krémová česnečka kterou rozmixujeme.
Bramboračka na kyselo se zakysanou smetanu.
Kulajda s koprem a vejci kterou můžeme dochutit cukrem.
Jemná cibulačka s nadrobno nakrájenou pažitkou.
Kulajda z kyselých hub a nakrájené uvařené vejce.
Hustá květáková polévka zahuštěná polohrubou moukou.
Bramborová česnečka brambory nakrájíme na kostičky...
Toskánská Minestrone se podává ozdobená hoblinkami italského sýru parmezán.
Zeleninová polévka s nudlemi posypeme ji parmezánem..
Bramboračka na másle do které přidáme houby.
Kapustová polévka s houbami kterou podáváme s černým chlebem.
Rajčatová česnečka s osmaženými kostičkami chleba.
Italská zeleninová polévka minestrone
Mixovaná česnečka má své chuťové kouzlo.