Recepty

Recepty > polévky > kuřecí polévka s chřestem

Kuřecí polévka s chřestem recept

Suroviny potřebné pro přípravu:

200 g kuřecího masa, 150 g kořenové zeleniny, 1 malá cibule, pět kuliček pepře, 1 paprika, 100 g chřestu, vegeta, petrželová nať

Recept na přípravu:

Kuřecí maso vložíme do 1,5 litru studené vody a přivedeme do varu. Přidáme očištěnou nakrájenou kořenovou zeleninu, umytou cibuli, osolíme, opepříme a na mírném ohni vaříme téměř doměkka. Papriku očistíme, nakrájíme a vložíme do polévky. Očištěný chřest umyjeme, nakrájíme, přidáme do polévky a uvaříme do měkka. Před podáváním posypeme nakrájenou petrželovou natí a ochutíme vegetou.

Další recepty:
Kapustnica s vařenými brambory.
Bramborová česnečka s česnekem.
Játrové knedlíčky do polévky zaváříme v polévce.
Pečená husí stehna pečeme za stálého polévání vypečenou šťávou.
Ukrajinský boršč podáváme s kopečkem zakysané smetany.
Zelňačka s uzeným masem vařená v objemu tří litrů.
Boršč s červenou řepou podáváme s chlebem nebo samotný.
Zelňačka s klobásou dochucená cukrem.
Zelná polévka s uzeným masem doplněná brambory.
Krémová bramboračka - vyšleháme nepříliš tuhou šlehačku.
Polévka z jelítek do které přidáme uvařené kroupy.
Marináda na kuřecí maso s kari kořením.
Fazolačka z červených fazolí posypaná zelenou petrželkou.
Pikantní kuřecí polévka

Recepty
Motto

Kuřecí polévka s chřestem přináší na české talíře svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.