Recepty > kuře > kuřecí nudličky na pivu a celeru
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
4 kuřecí plátky, sterilovaný celer strouhaný na nudličky, mletý pepř, sůl, 1 lžíce oleje, 1 větší cibule, vegeta, 100 ml piva
Postup přípravy:
Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, které osmahneme na oleji, přidáme dle chuti sůl, pepř a vegetu. Na orestované nudličky přidáme scezený celer a promícháme, přidáme cibuli nakrájenou na kolečka, zalijeme pivem a necháme lehce provařit (dokud se neodpaří polovina piva).
Podáváme s rýží.
Další jídla:
Kuřecí nudličky s rýží osmažíme na oleji.
Hovězí maso na celeru s omáčkou která vznikne při smažení.
Řízky z bedly obalíme v trojobalu.
Marinované kuře pečeme, dokud se nevytvoří kůrky.
Vepřové nudličky s houbami a vařenou rýží.
Rychlé kuřecí plátky polijeme šťávou, která se vypeče z masa a žampionů.
Kuře na pivu podáváme s bramborovou kaší a švestkovým kompotem.
Kuřecí nudličky se šunkou a Nivou podlijeme trochou vývaru a dusíme.
Vepřové nudličky na víně podáváme s vhodnou přílohou.
Medové kuře vložíme do trouby a pečeme.
Drůbeží vývar nakonec krátce povaříme.
Paprikové kuřecí nudličky s nivou
Recept, podle kterého připravíme pokrm kuřecí nudličky na pivu a celeru.