Recepty > kuře > kuřecí na kari
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
kuřecí maso, cibule, kari koření, sůl, kukuřice, mrkev, hrášek, fazolky, brokolice
Postup přípravy:
Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, cibuli na kostičky, osolíme, přidáme kari koření, zalijeme olivovým olejem, promícháme, zakryjeme alobalem a vložíme do lednice, kde necháme do druhého dne odležet. Na rozehřátou pánev vložíme naložené maso, které osmahneme, přidáme zeleninu, podlijeme trochou vody a podusíme.
Další jídla:
Kuře na medu, česneku a zázvoru z nichž vytvoříme marinádu.
Pečené vepřové maso se zeleninou v hořčičné omáčce podáváme s houskovým knedlíkem.
Francouzské kuře na červeném víně dochutíme solí.
Hovězí na česneku podáváme s vhodnou přílohou.
Kuřecí maso na kari podáváme s rýží
Kýta s ananasem a plátky tvrdého sýra.
Kachní stehna se zelím ochutíme kmínem.
Hovězí maso na celeru dusíme tak dlouho, až maso změkne.
Bramborák plněný masem a romadúrem osmažíme dozlatova.
Kuře na paprice patří mezi oblíbené úpravy.
Kotlety na česneku podáváme s brambory.
Hořčičné kuře
Recept, podle kterého připravíme pokrm kuřecí na kari.