Recepty > indická kuchyně > kuřecí kostky po indicku
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
500 g kuřecího masa, 200 g žampiónů, kousek celeru, 1 paprika, 1 lžička kurkumy, trocha škrobové mouky (solamylu), olej, sójová omáčka, sůl, pepř
Postup přípravy:
Kuřecí maso nakrájíme na kostky, poprášíme solamylem, osolíme, pokapeme sójovou omáčkou, promícháme a necháme v lednici odležet. Na oleji zpěníme na plátky nakrájené žampióny, přidáme na kostky nakrájený celer a papriku a podusíme. V jiném hrnci na oleji orestujeme odleželé maso, za stálého míchání opečeme ze všech stran, přidáme žampióny se zeleninou, kurkumu a společně prohřejeme.
Podáváme s rýží.
Další recepty:
čočka po indicku kachna Jüan-pao banánové koblihy
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.