Recepty > kuře > kuřecí flamendr s čínským zelím
Potřebné suroviny:
400 g kuřecích řízků
2 cibule
4 lžíce oleje
5 stroužků česneku
3-4 feferonky
1 hlávky čínského zelí
1 dl bílého vína
pepř
sůl
Postup přípravy:
Na rozpáleném oleji osmahneme nadrobno pokrájenou cibuli. Přidáme na nudličky pokrájené maso a opečeme. Poté postupně přidáváme nakrájené feferonky, zelí a prolisovaný česnek. Podlijeme vínem, opepříme, osolíme a asi 5 minut směs podusíme. Podáváme s pečivem.
Další jídla:
Recept na kuře na paprice s rýží.
Domácí nudle do polévky skladujeme je na suchém a chladném místě.
Kotlety na zelenině pečeme, dokud se voda nevypeče.
Sýrová roláda z plátkového sýra s pečivem.
Kuřecí čína s ananasem do které přidáme arašídy.
Kuřecí nudličky na smetaně dochutíme solí a pepřem.
Smetanová koprová omáčka se žloutkem.
Kachní roláda pokladená šunkou.
Brokolice v sýrové omáčce chutná s těstovinami.
Kuře pečené v alobalu ke kterému můžeme podávat zeleninový salát.
Kachní játra v sádle jsou připravena ke konzumaci za tepla nebo za studena.
Zapečené těstoviny s kuřecím masem a špenátem zapečeme čtvrthodinku.
Kuře s olivami nakrájenými na plátky.
Kuřecí flamendr
Recept na přípravu jídla kuřecí flamendr s čínským zelím přináší na talíř inspiraci.