Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
2 plátky kuřecího masa, kořenící směs na kuře, 2 lžíce olivového oleje, těstoviny, pažitka, sůl, 1 balení rajčátek cherry
Postup přípravy:
Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, zakápneme olivovým olejem, posypeme kořenící směsí, důkladně promícháme a necháme odležet v chladu.
Zatímco se maso marinuje, uvaříme si dle návodu některý z drobnějších druhů těstovin, například mašličky nebo vřetena tak, aby byly al dente. Poté maso zprudka opečeme na rozpálené pánvi tak, aby bylo sice měkké, ale současně i křupavé. Hotové maso pak přidáme k těstovinám a vše promícháme. Přidáme cherry rajčátka pokrájená na poloviny, vše znovu promícháme a případně dochutíme solí. Nakonec posypeme nasekanou čerstvou pažitkou a můžeme podávat.
Další jídla:
Polévka cibulačka se sýrem posypaná petrželkou.
Pečené kuře na moravance, kečupu, pivu a masoxu.
Těstoviny s tuňákem podáváme horké, posypané nastrouhaným parmezánem.
Kari rizoto promícháme s rýží.
Kuřecí rizoto posypeme strouhaným sýrem.
Kuře na kari zjemníme smetanou.
Plněná hovězí roláda kterou za občasného podlévání dusíme.
Kuře ala kachna pečeme na zelí.
Zapečené těstoviny s kuřecím masem posypeme strouhaným sýrem.
Italská zeleninová polévka s permezánem.
Kuřecí roláda pečená v alobalu.
Kuřecí rizoto se zeleninou
Recept, podle kterého je hračka připravit pokrm kuře a těstoviny.