Recepty

Recepty > kuře > kuře smažené v trojobalu

Kuře smažené v trojobalu

Potřebné suroviny:

1 kuře, sůl, hladká mouka na obalení, 2 vejce, 4 lžíce mléka, 300 g strouhanky, tuk nebo olej na smažení, citron na ozdobu

Postup přípravy:

Nakrájené porce kuřete osolíme, obalíme stejnoměrně po všech stranách v hladké mouce, rozšlehaných vejcích nastavených mlékem a v prosáté strouhance. Vložíme do hlubší pánve nebo do kastrolu s rozehřátým tukem nebo olejem a budeme jen zvolna pod pokličkou po obou stranách smažit. Kuře bude měkké a šťavnaté asi po 20 minutách.

Další jídla:
Krůtí stehna na víně podáváme s rýží.
Pečené kuře s nádivkou pečeme v mírně horké troubě.
Smažené kuřecí maso ke kterému přidáme drcený česnek.
Pečené kuře se sýrem zalijeme smetanou a dopečeme.
Irský hrnec podlitý vývarem.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Krůtí plátky na smetaně podáváme s vhodnou přílohou.
Zapečené kuřecí řízky se smetanou pečeme do růžova.
Sýrový závin z listového těsta k čaji.
Smažené kuřecí placičky necháme okapat na ubrousku.
Slepice na paprice se smetanou chutná s knedlíkem, rýží nebo těstovinami.
Smažený hermelín osmažíme dozlatova.
Slepice na paprice s těstovinami.
Smažené kuře na koriandru

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla kuře smažené v trojobalu přináší na talíř svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.