Recepty > kuře > kuře smažené pikantní v trojobalu
Potřebné suroviny:
4 porce kuřete, sůl, sladká paprika, hladká mouka na obalení, 2 vejce a strouhanka, tuk na smažení
Postup přípravy:
Připravené porce kuřete osolíme a opaprikujeme ze všech stran. Pak je ještě obalíme moukou, namáčíme v rozšlehaných vejcích a v prosáté strouhance. Vkládáme do kastrolku s rozehřátým tukem a pod pokličkou po obou stranách smažíme.
Další jídla:
Krůtí plátky na smetaně podáváme s vhodnou přílohou.
Slepice na paprice s těstovinami.
Krůtí stehna na víně podáváme s rýží.
Pečené kuře s nádivkou pečeme v mírně horké troubě.
Smažené kuřecí maso ke kterému přidáme drcený česnek.
Pečené kuře se sýrem zalijeme smetanou a dopečeme.
Irský hrnec podlitý vývarem.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Zapečené kuřecí řízky se smetanou pečeme do růžova.
Sýrový závin z listového těsta k čaji.
Smažené kuřecí placičky necháme okapat na ubrousku.
Slepice na paprice se smetanou chutná s knedlíkem, rýží nebo těstovinami.
Smažený hermelín osmažíme dozlatova.
Smažené kuře na koriandru
Recept na přípravu jídla kuře smažené pikantní v trojobalu přináší na talíř svoji chuť.