Recepty > polévky > krevetová polévka
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
50 g másla, 1 cibule, 300 g krevet, 3 stroužky česneku, 1 litr kuřecího vývaru, 2 rajčata, zelená petrželka, 50 ml smetany, bazalka, sůl, bílý pepř
Recept na přípravu:
Na rozehřátém másle osmahneme nadrobno pokrájenou cibulku společně s krevetami a česnekem. Zalijeme vývarem, přivedeme k varu a 20 minut povaříme. Poté přidáme oloupaná rajčata, nadrobno nasekanou zelenou petrželku a vaříme dalších 5 minut. Nakonec přilijeme smetanu a dochutíme bazalkou, solí a pepřem.
Další recepty:
Banánový dort lehké chuti.
Celerový salát s červenou řepou kterou použijeme sterilovanou.
Gulášová polévka z mletého masa - necháme ji zvolna provařit.
Cheesecake je sýrový dort.
Sýrové nočky do polévky s pažitkou.
Polévka z vepřového mletého masa, které smícháme s hrnkem rýže.
Zapečená rýže se zelím a vepřovým masem kterou pečeme do zlatavé kůrky.
Banánová polévka s kokosovým mlékem - rozehřejeme olej...
Drůbeží vývar z drobů a koster.
Krevetová omáčka s mascarpone italským sýrem.
Banánová polévka
Ochutnejte recept krevetová polévka.